Erna

 

Over ons

Op de plek waar een oase van rust en een landelijke sfeer elkaar kruisen, daar vind je B&B Greenhouse. Deze uitstekend uitgeruste B&B biedt prachtige kamers aan voor 16…. personen. Gastvrouw Erna ontvangt je dan ook met  een glimlach en een lekker streekbiertje.

B&B Greenhouse ligt te midden van een netwerk van landelijke wandelpaden en kerkwegels. Het is een must voor iedere wandel- en fietsliefhebber. Op amper 2 kilometer kun je in het vrome dorp Madonna de nodige boodschappen doen. En met de auto zit je binnen een paar  minuten in het aangrijpende verleden van de Eerste Wereldoorlog. In tal van gezellige caféetjes in de buurt, kun je ook terecht voor de coleur locale en een streekbiertje. B&B Greenhouse is dus bij uitstek dé plek om te onthaasten.

 

Q-label : Met trots dragen we het Q-label voor onze vakantieverblijf. Het biedt onze gasten een zekerheid van kwalitatief verblijf.

 

Westhoekpartner : Opgegroeid in de oorlogsstreek, kunnen we je zeker wegwijs maken naar alle bijzondere herdenkingsplekken in de Westhoek.

History

Wij hadden een tuinbouwbedrijf met groenten en bloemen.
Toen de kinderen het huis uit waren hadden wij plots plaats over. Toen zijn wij begonnen ons huis om te bouwen in 2014 tot een B&B met 6 gastenkamers.

Wij houden ervan om de mensen een goed bed en een lekker ontbijt aan te bieden