B&B

Greenhouse beschikt over 6 kamers voor 2 personen, met op elke kamer een badkamer. Er bestaat ook de mogelijkheid kinderbedjes bij te plaatsen. We beschikken ook over 1 studio voor 4 personen, met 2 slaapkamers, keuken en zithoek met TV.
Kamers
Fuchsia
Fuchsia
Droom zalig weg in het tweepersoonsbed van kamer Fuschia. Gegarandeerd zoetgeurende dromen komen je tegemoet. De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo..
Vanaf 85 euro
Begonia
Begonia
Gegarandeerd een goeie nachtrust in de Begonia kamer. Aparte bedjes zorgen voor een gezellige aangename slaapomgeving. De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo.
Vanaf 85 euro
Surfinia
Surfinia
In alle stilte kun je in Surfinia genieten van een deugddoende rust. De gescheiden bedden zijn steeds tot in de puntjes voor jou klaar gemaakt. De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo.
Vanaf 85 euro
Dahlia
Dahlia
In de Dahlia kamer ontwaak je met een uitgerust gevoel. Met de geluiden van het landelijke leven op de achtergrond geniet je ervan nog eventjes in te dommelen. De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo.
Vanaf 85 euro
Gazania
Gazania
De Gazania kamer met dubbel bed is, net als de bloem zelf , kleurrijk en vraagt daarom ook alleen maar kleurrijke mensen. Is dit niet de kamer die bij jou past? De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo.
Vanaf 85 euro
Hortensia
Hortensia
De Hortensia kamer biedt rust, gezelligheid en uitzicht op het uitgestrekte landschap van Vlaamse velden. Hortencia is een kamer met twee aparte bedden. De kamer biedt alle comfort met badkamer, douche, toilet, lavabo en frigo.
Vanaf 85 euro
Ontbijt
Dagelijks wordt u een ontbijt geserveerd. Er is voor ieder wat wils: Brood, ontbijtkoeken, kaas, charcuterie, fruit, yoghurt, havermout, ...
De tuin
In de tuin is het heerlijk vertoeven tussen de bloemen.
Wij zijn lid van vlaanderenfietsland.be.
Wij beschikken over een veilige plaats om jullie fietsen te stallen. (overdekt)